Składniki: 800 g ziemniaków 30 g twardego sera (+ 10g sera do posypania) 1 ząbek czosnku 1 drobno posiekana cebula polędwiczka ...
Poranny posiłek w takiej formie przyjemnie rozgrzeje i pobudzi metabolizm. A dzięki produktom Sante, takie śniadanie będzie nie tylko pyszne, ...
9 lutego obchodzimy Międzynarodowy Dzień Pizzy. Ikona włoskiej kuchni zagościła na polskich stołach już dawno, a nawet doczekała się lokalnych ...
Od nowego roku magazyn KUKBUK staje się kwartalnikiem. Jest to zmiana wpisująca się w szerszą i długofalową strategię wydawnictwa. Nowy ...
Dzisiaj łatwiej jest być weganinem niż 5 lat temu – uważa tak co drugi z nas. Wydawać by się mogło, że ...
„Uważasz, że jesteś sprytny? To przekonaj babcię, że nie jesteś głodny” – ten internetowy żart wkrótce znów stanie się popularny, ...
Nazwa Veganuary to połączenie słów „vegan” i January, a narodziła się w 2014 r. w Wielkiej Brytanii. Początek roku to ...
Popularna dietetyk kliniczna, Roksana Środa, rozprawia się z mitami po raz kolejny i serwuje znakomite przepisy w e-booku „MajFoodBook. 60 ...
Latem stronimy od ciężkich potraw, z ochotą sięgamy zaś po orzeźwiające napoje, które skutecznie gaszą pragnienie i dostarczają cennych składników ...
Letni wyjazd często jest impulsem do zakończenia diety. Lokalna kuchnia rzadko wpasowuje się w nasze założenia, a wysiłek wzmaga chęć ...